7 maart 2014 In de media

Drost: “Tegenstanders komen met angst en beven naar Breda”

NAC Breda ontvangt zaterdag tijdens het ‘Avondje NAC’ Vitesse. Mats Seuntjens is onder de indruk van de Arnhemse formatie, die gedeeld tweede staat.
Seuntjens verwacht een lastige klus tegen Vitesse, dat met twee zeges op rij de smaak weer te pakken heeft. "Kwalitatief gezien een beter elftal dan NAC", zegt de aanvaller tegen Omroep Brabant. "Toch moeten we in ons eigen stadion voor een overwinning aan."

Het voetbal van de Brabanders is momenteel niet om over naar huis te schrijven, maar daar ligt Seuntjens niet wakker van. "Het resultaat is op dit moment heilig bij ons. Als we nog twee keer winnen, zijn we zo goed als veilig. Daar draait het in eerste instantie om."

Er wordt in Breda wel hard gewerkt aan het verbeteren van het voetbal. "We moeten meer aanvallen", zegt Henrico Drost. Op de training ging het aardig, het is nu aan ons om het ook tijdens de wedstrijd te laten zien."

Ook de verdediger verwacht een zware wedstrijd tegen Vitesse. "Maar we spelen thuis en tegenstanders komen met angst en beven naar Breda. Dat is een goede zaak en daar moeten we van zien te profiteren", aldus Drost in gesprek met de regionale omroep.
 

Voetbalprimeur / Foto SV

Hoofdsponsor: