12 november 2015 In de media

Heerlijk avondje Vitesse-PSV voor DG-abonees

Voordelig naar de wedstrijd Vitesse-PSV. Met het gezin of de vriendenclub naar een topwedstrijd op sinterklaasavond.
Een topvoetbalwedstrijd bijwonen met het gehele gezin. Grote kans dat dit het mooiste sinterklaasgeschenk wordt.

Op 5 december speelt de Arnhemse voetbalclub Vitesse in het plaatselijke stadion GelreDome tegen PSV en DGclub stelt kaarten beschikbaar tegen een aantrekkelijk tarief.

Abonnees van De Gelderlander betalen slechts 60 euro voor vier entreebewijzen.

"Wij vinden het belangrijk dat zo'n topwedstrijd voor iedereen toegankelijk is. Het is een unieke beleving, niet alleen voor de vaste supporters maar ook voor gezinnen en vriendenclubs", zegt Wiebe Nelissen, woordvoerder van Vitesse.

Hij wil benadrukken dat de actie bedoeld is voor abonnees van De Gelderlander en liefhebbers van de club. Daarom maakt een postcode- en huisnummercheck deel uit van de procedure.

Dat het een spannende wedstrijd wordt, staat buiten kijf. PSV is momenteel kampioen en de enige club die voor Nederland uitkomt in de Champions League. Vitesse zal er volop in moeten gaan. Naast deze spannende pot, waarin u negentig minuten getuige bent van topvoetbal op de verplaatsbare grasmat van GelreDome, is er nog veel meer te beleven in het stadion. Kom gerust ruim van tevoren naar het thuishonk van Vitesse om iets te eten en te drinken op het horecaplein. Maar zorg er hoe dan ook voor dat u ruim voor de aanvang van de wedstrijd op de tribune zit. Op het veld is dan al van alles te zien.

Nelissen: "Zo'n wedstrijd is een belevenis voor jong en oud. Dat begint al een half uur voor de aftrap. Je ziet de spelers het veld op komen en hun warming-up doen. Er is muziek en op de grote schermen worden films vertoond. Voorafgaand aan iedere wedstrijd vliegt Hertog, een Amerikaanse zeearend, een rondje over het publiek. Dat blijft indrukwekkend, hoe vaak je het ook al gezien hebt."

De arend staat symbool voor Vitesse en komt voor in het clublogo. Een krachtige vogel, altijd op zoek naar het juiste moment voor de aanval. Van de zeearend Hertog heeft u echter niets te vrezen als u tussen het publiek zit. Na zijn ronde door het stadion landt hij steevast op de hand van de valkenier die hem op het veld opwacht.

Ook in de pauze is er een programma. Als u de tribune niet verlaat, kunt u zien hoe twee supporters, die zich via sociale media hebben opgegeven en daarvoor zijn uitgeloot, op het veld strijden om een mountainbike. Die staat opgesteld in het doel en degene die er de meeste ballen tegenaan schopt, wint de fiets.

Vervolgens vangt het voetbalspel weer aan. Hoe de wedstrijd ook eindigt, in het supportershome, waar u terecht kunt voor een drankje, is het altijd gezellig. Daar zal een aantal spelers zich laten zien en handtekeningen uitdelen. Ga met hen op de foto voor een blijvende herinnering aan deze bijzondere sinterklaasavond.

Wedstrijd Vitesse-PSV, zaterdag 5 december om 19.45 uur, GelreDome Arnhem. Prijs: 4 kaarten voor 60 euro.

Een postcode- en huisnummercheck is onderdeel van de procedure.

Reserveren op www.DG.nl/club.

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: