8 augustus 2012 In de media

Hiddink: ‘In het spel van Vitesse zijn al invloeden van Rutten terug te vinden’

Guus Hiddink heeft een uitstekende band met Fred Rutten, met wie hij nog samenwerkte bij PSV, maar donderdag moet de vriendschap even aan de kant worden geschoven.
Hiddink en Rutten zijn momenteel immers de hoofdtrainers van Anzhi Makhachkala en Vitesse, de clubs die tegen elkaar strijden om een plek in de laatste voorronde van de Europa League.

Anzhi heeft de beste papieren om door te bekeren, na de 2-0 overwinning van vorige week in de thuiswedstrijd. "We zijn er nog niet", noteerde de website van Vitesse echter uit de mond van de voorzichtige Hiddink. "Ik heb vorige week een goed Vitesse gezien, dat heeft nagelaten ons op achterstand te zetten. In het spel zijn al invloeden van Fred Rutten terug te vinden. Dat doet me goed."

"Hij is weer een week verder met zijn team en daarom is nog niets beslist. Maar, ik kom graag nog een keer terug naar Nederland en dat is eind mei", besloot Hiddink. De coach doelde daarmee op de finale van de Europa League, die aan het eind van het seizoen in de Amsterdam ArenA wordt gespeeld.

Voetbalzone / Foto’s SV

Hoofdsponsor: