13 mei 2010 In de media

Voorverkoop FC Presikhaaf – Vitesse op SV Slotfeest

Tijdens het SV Slotfeest, op vrijdag 21 mei in Supportershome Monnikenhuize, zullen er entreekaarten voor het eerste oefenduel van Vitesse in seizoen 2010-2011 te koop zijn.

Het is jaren geleden dat de aftrap van een oefencampagne van Vitesse in Arnhem plaatsvond. Het duel FC Presikhaaf – Vitesse is gepland op 3 juli om 17.00 uur en wordt gespeeld op sportpark ‘Over het lange water’ Luinhorstweg 2, Arnhem.

De kaarten kosten in de voorverkoop zeven euro voor volwassenen en vijf euro voor 65+ en kinderen tot en met twaalf jaar.
Tijdens de dagverkoop zijn de kaarten een euro duurder.

Het sportpark van FC Presikhaaf zal op de speeldag vanaf 13.30 uur geopend zijn. Voorafgaand aan de oefenwedstrijd van Vitesse spelen Oud AGOVV tegen Oud Presikhaaf om 14.30 uur een voorwedstrijd. Meer informatie over de voorverkoopadressen en start van de kaartverkoop volgt via de sites van FC Presikhaaf, Vitesse en Vitesse.org.

De Supportersvereniging Vitesse en FC Presikhaaf slaan de handen ineen om van de openingswedstrijd van het nieuwe Vitesse-seizoen een waar feest te maken. Zo ondersteunt de SV de amateurs met vrijwilligers en sfeeracties.

Het SV Slotfeest op vrijdag 21 mei is gratis toegankelijk voor alle Vitesse-supporters en start om 20.00 uur in Supportershome Monnikenhuize. De kampioenselftallen van Vitesse zullen gehuldigd worden, wij nemen afscheid van vertrekkende spelers en stafleden en de ‘Vitesse Speler van het Jaar’ zal bekend worden gemaakt. De gezellige Vitesse-avond zal muzikaal worden opgeluisterd door Jack Claessen en Glennis Grace, een van Nederlands beste zangeressen.

Meer info over het SV Slotfeest: klik hier.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: