Ideeën, suggesties of reacties?

De Officiële onafhankelijke Supportersvereniging Vitesse is aan de voetbalclub Vitesse verbonden.

De vereniging is opgericht in 1992. Het aantal leden van de vereniging is de afgelopen jaren gegroeid tot ongeveer 3.000. Ook het aantal enthousiaste vrijwilligers dat de vereniging draaiende houdt is, mede door deze groei, opgelopen tot ruim 100.

De Supportersvereniging Vitesse behartigt de belangen van Vitesse-supporters ook op landelijk niveau en is daarom betrokken en aangesloten bij het landelijke Supporters Collectief betaald voetbal.

De vereniging bestaat uit verscheidene commissies met ieder een eigen takenpakket.

De supportersvereniging organiseert en begeleidt het busvervoer naar de uitwedstrijden van Vitesse. Leden van de vereniging krijgen vijftien euro korting op een servicekaart voor de uitwedstrijden. Als servicekaarthouder krijgt u voorrang en korting op de aankoop van kaarten voor het busvervoer naar uitwedstrijden.


Elk seizoen worden diverse activiteiten georganiseerd waaronder rondleidingen, voetbalthema avonden, de Vitesse-Quiz, en tweemaal per
jaar een Bingo. Daarnaast is er jaarlijks een Nieuwjaarsreceptie en het Slotfeest waarbij de ‘Vitesse Speler van het Jaar’ wordt gekozen. Bij al deze
activiteiten zijn diverse Vitesse-spelers en leden van de technische staf aanwezig.

Ook heeft de supportersvereniging een zeer druk bezochte internetpagina: www.vitesse.org met daaraan gekoppeld het Vitesse Forum waar u samen met andere Vitesse-supporters kunt discussiëren over de verrichtingen van onze mooie club Vitesse.

De supportersvereniging heeft een eigen magazine, genaamd ‘Zwart op Geel’. Het supportersmagazine verschijnt zesmaal per seizoen. Alle leden van de supportersvereniging krijgen het magazine thuisgestuurd.

De Supportersvereniging Vitesse is actief in het verzorgen van sfeer in GelreDome onder andere door middel van confetti, linten, vlaggen en diverse staanders en spandoeken.