Kaartverkoop

Informatie prijsstelling uitwedstrijden

De Supportersvereniging Vitesse organiseert het vervoer van de supporters naar uitwedstrijden. Wij willen de supporters informeren hoe de prijzen voor busvervoer en autocombi, vastgesteld worden.

De SV heeft met busmaatschappij Betuwe Express voor het seizoen 2017-2018 een overeenkomst voor het huren van touringcars.

De prijzen voor uitsluitend het busvervoer bedragen € 15,50 zonder servicekaart en € 10,50 met servicekaart. Deze prijzen gelden het gehele seizoen, voor elke wedstrijd. Vervolgens moet er € 3,50 per kaartje af worden gedragen aan de organisatie Ticketbox. Hier heeft zowel Vitesse als de SV, geen invloed op.

Voor wat betreft de prijzen van de toegangskaarten zijn we afhankelijk van de club waar het uitvervoer naar toe gaat. Alle clubs geven een korting van 40% op de toegangskaart, als men met georganiseerd busvervoer komt. Daarom zijn de kaarten voor autocombi en vrij vervoer altijd duurder.

Servicekaarten

Wil je op de kosten besparen, dan zijn er Servicekaarten te koop. Deze kosten € 20 voor SV-leden en € 37 voor niet SV-leden. De servicekaarten leveren per uitwedstrijd een korting van € 5,- op de busreis. Dus bij vier uitwedstrijden heb je de kosten van deze kaart er al uit. Daarnaast geeft de Servicekaart het recht om eerder een kaartje te kopen. Je kunt hier een servicekaart aanschaffen.

De SV en Vitesse hebben dit seizoen de intentie om twee actiewedstrijden te organiseren binnen het aanbod van uitwedstrijden. Volg voor meer informatie de berichtgeving op www.vitesse.org.

Servicekaart aanschaffen

Hoofdsponsor: