Activiteiten

De Activiteiten Commissie (AC) organiseert een afwisselend activiteitenprogramma voor Vitesse-supporters zoals: de Paas- en Kerstbingo, de nieuwjaarsreceptie, de SV Vitessequiz, in groepsverband deelnemen aan de Airborne wandeltocht.

Ook worden vanuit de AC na iedere reguliere thuiswedstrijd van de Eredivisie lootjes uitgedeeld aan supporters. Hiermee maak je kans op een wedstrijdshirt wat verloot wordt door een speler van Vitesse. De AC ontvangt namelijk na iedere reguliere thuiswedstrijd in de eredivisie twee spelers, of leden van de staf, van Vitesse in het supportershome.

De vrijwilligers van de AC organiseren dit allemaal voor jullie Vitesse-supporters. Ook als je geen lid bent van de Supportersvereniging ben je van harte welkom en kun je,
tegen soms een iets hoger entreegeld, deelnemen aan de vele activiteiten. De meeste van onze activiteiten vinden plaats in ons Supportershome Monnikenhuize.

De data van de activiteiten en alle informatie hierover zijn te vinden in onze agenda
op www.vitesse.org.

De activiteitencommissie wordt gevormd door: Ronald Brander, Martin Kamperman, Raymond Klaassen (bestuurlijk verantwoordelijk), Heidi de Weijer, Jan Peter de Weijer en Matthijs de Wit

Hoofdsponsor: