Internetcommissie

De Internetcommissie van de supportersvereniging verzorgt en onderhoudt de sites van de SV.

Alle SV en Vitesse-nieuws actueel op vitesse.org

Sinds medio 1996 kan op de internetpagina www.vitesse.org alle informatie over de supportersvereniging, haar activiteiten en het laatste Vitesse-nieuws gevonden worden. Meerdere malen per dag wordt al het nieuws over Vitesse uit de diverse bronnen chronologisch geplaatst.

Ook worden er regelmatig bijzondere verhalen of reportages gepubliceerd door de redactie. Incidenteel plaatsen we alleen de Vitesse-gerelateerde passages en kan de titel zijn aangepast.

De site heeft gemiddeld maar liefst 150.000 bezoekers per week en heeft een uitstekende reputatie binnen sportminnend Nederland door zijn actuele status en wordt met regelmaat door de media gebruikt als bron of archiefmiddel.

Op vitesse.org kun je het nieuws van A-selectie en de beloften van Vitesse vinden. Voor alle nieuws over de jeugdelftallen van Vitesse raadpleeg je de SV Vitesse-jeugdsite.

Alles wat u over de jeugd van Vitesse wilt weten: de SV Vitesse-jeugdsite

De jeugdsite van de supportersvereniging http://www.vitessejeugd.nl  is een uitstekende bron van informatie met betrekking tot de jeugdelftallen van Vitesse.

Van de Vitesse onder 10 tot en met A1 (Vitesse onder 19) zijn alle uitslagen, resultaten en informatie over oud-spelers te vinden. De site heeft inmiddels gemiddeld 6000 bezoekers per week.

Veel Vitesse-statistieken en meer: de SV Statistiekensite

Veel Vitesse-wedstrijden zijn verwerkt op de SV statistiekenwebsite http://stats.sv-vitesse.nl  van de Supportersvereniging Vitesse. Zo kan je van alle officiële wedstrijden de uitslagen terugvinden, daarnaast zijn er ook vele oefenwedstrijden verwerkt.

Vele spelers hebben in al die wedstrijden hun opwachting gemaakt. Wil je weten of iemand ooit gescoord heeft voor Vitesse in een officiële wedstrijd, dan zoek je dat eenvoudig op.

Neem dus gerust een kijkje op de bijzondere SV website vol cijfers en statistieken en haal uw oude herinneringen op.

Supportersvereniging Vitesse actief op social media

De berichtgeving op vitesse.org is ook via TwitterFacebookInstagram, TikTok en RSS-feed te volgen. Op deze wijze bereikt u snel en actueel de laatste ontwikkelingen van Vitesse en de Supportersvereniging.

Alle Vitesse-gerelateerde nieuwsberichten en de Supportersvereniging Vitesse mededelingen op onze internetsite vindt u terug op twitter.com/svvitesse en op https://twitter.com/vitessejeugd vindt u alle Vitesse Voetbalacademie mededelingen.

De Supportersvereniging Vitesse site www.vitesse.org is ook van RSS voorzien. U ontvangt dan in uw internetbrowser een melding dat er nieuwe berichtgeving op onze site is. Uiteraard uitsluitend indien u dit zelf activeert.

Op vitesse.org vindt u alle social media iconen overzichtelijk rechtsboven op een rij. Gewoon het icoon van uw keuze aanklikken en u wordt snel verder geleid.

Volg ons op​:

Facebook
Instagram
X
TikTok

Discussieren op het Vitesse-forum van de SV:

Het Vitesse forum is een prima plaats om waardig te discussiëren, vragen te stellen en antwoorden te vinden op vragen die met de club te maken hebben. In het forum kan gereageerd worden, maar mogen ook nieuwe onderwerpen worden aangekaart. Om het forum te kunnen gebruiken is een registratie via Vitesse.org verplicht.

De internetcommissie wordt gevormd door:

Gerrit Jan Steenbergen (verantwoordelijk bestuurslid)
Nick van Baal (SV Social Media/redactie Org)
Willem Mevius (redactie Org)
Willem van Hees (redactie Org)
Mark Dorland (SV-forum)
Arno van Weess (SV-statistiekensite)
Eddy Elfring (fotograaf)
Mariska Kolk (fotograaf)
Charles Moll (fotograaf)
Sebastiaan Konings (wedstrijd voorbeschouwingen)
Ferry Reurink (archief)

Hoofdsponsor: