Rollerside

De Rollersidecommissie behartigt de belangen van alle bezoekers van de Rollerside en de mindervalide-tribune.

De commissie zet zich actief in voor adequate voorzieningen betreffende mindervalide supporters en speelt hierbij in op de ontwikkelingen. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk “rollers” de uitwedstrijden van Vitesse kunnen bezoeken. Wij leggen contact met de betreffende club, regelen vervoer en zorgen voor begeleiding door SV – stewards.

Vanaf het seizoen 2011/2012 reizen de supporters van de Rollerside, zoveel mogelijk met de reguliere supportersbussen mee. Door goede afspraken met de vervoerder is het mogelijk om ongeacht het aantal rollers, vervoer te kunnen garanderen. Het bezoeken van uitwedstrijden met behulp van dergelijk vervoer is een unicum.

De Rollersidecommissie vindt dat zij een voorbeeldfunctie heeft voor andere voetbalorganisaties en supportersverenigingen door te laten zien hoe wij in Arnhem de “roller” en MiVa-supporter betrekken binnen de verschillende SV – activiteiten en hun belangen behartigen. Deze “missie” proberen wij zoveel mogelijk uit te dragen.

De Rollersidecommissie wordt gevormd door: Cees Groen, Bram Kelly, Leonie Nieuwenhuis, Tjerk Kraus en Raymond Klaassen (verantwoordelijk bestuurslid). De vaste stewards bij uitwedstrijden zijn: Ronald Brander, Andre Schots en Ben Pattynama.

Hoofdsponsor: