Merchandisecommissie

De fanartikelen die in de Fan- en Noordshops liggen worden voor een deel ontworpen door de Mechandisecommissie. Deze commissie brengt ontwerpen in waarna in overleg met Vitesse en producenten wordt gekeken naar de realiseerbaarheid. Kernwoorden voor de commissie zijn diversiteit, originaliteit en betaalbaarheid. Omdat er veel partijen, met verschillende belangen betrokken zijn bij de totstandkoming van een nieuw product hebben mensen in deze commissie energie, geduld en doorzettingsvermogen nodig. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn natuurlijk al in volle gang. Er liggen genoeg ideeën, suggesties en plannen op tafel. Resultaten waar deze commissie extra trots op mag zijn, zijn de afscheidssjaal van Edward Sturing en het nieuwe thuisshirt van Vitesse.

De artikelen vinden hun weg naar de supporters via de shops. Er werken op een wedstrijddag bijna twaalf vrijwilligers in de twee shops in GelreDome. De shops zijn twee uur voor en na de wedstrijd geopend. Tijdens de wedstrijden zijn de shops gesloten omdat de vrijwilligers net als iedere andere supporter een seizoenkaart hebben en hun club dus graag zien spelen. De vrijwilligers zorgen ervoor dat supporters Vitesse gerelateerde artikelen kunnen kopen. In de Fanshop bestaat de mogelijkheid om gekochte shirts te laten bedrukken.

De Merchandisecommissie wordt gevormd door: Miriam brander-de Winkel, Gerard Dimmendaal, Wilfred Stokkink en Susanne Wichhart (verantwoordelijk bestuurslid)

Hoofdsponsor: