30 juli 2024 In de media

Help ons definitief met het verleden te breken!

Al bijna twee jaar lang is Vitesse verwikkeld in een uitermate complex overnameproces. Zo lang verkeren wij Vitesse-supporters al in onzekerheid over het voortbestaan van onze club. Waarschijnlijk volgt donderdag dan eindelijk het finale oordeel over onze licentie en als het meezit ook over de overname van de aandelen. Edwin Reijntjes, die dag en nacht met zijn team heeft klaargestaan om dit ingewikkelde dossier tot een goed einde te brengen, heeft namens de club zijn duidelijke voorkeur uitgesproken voor een overname door Guus Franke. Wij, de trouwe achterban die zich de afgelopen maanden onvoorwaardelijk achter de club heeft geschaard en door middel van diverse acties en statements van zich heeft laten horen, staan volledig achter deze oproep. Wij willen niets liever dan definitief schoon schip maken en een nieuwe koers varen. Deze onzekerheid is slopend en moet stoppen!

Wij vinden een overname door Guus Franke de meest logische en meest zinvolle uitkomst voor alle partijen. Al dan niet met hulp van het lokale bedrijfsleven en ons, de supporters. Elke andere oplossing waarbij de schuld van Coley Parry wordt doorgeschoven, is slechts het plakken van een pleister en geen duurzame oplossing. Het is dan slechts een kwestie van tijd voordat deze soap weer opnieuw begint en alles en iedereen zich voor de zoveelste keer over dit overnamedossier moet buigen met een ongewisse uitkomst.

Wat ons betreft wordt er nu definitief een streep gezet onder het verleden en wordt er positief vooruitgekeken, zodat we gezamenlijk de club opnieuw kunnen opbouwen in plaats van haar nog verder af te breken. Met minder nemen wij geen genoegen. Wij gaan er vanuit dat iedereen beseft dat er slechts één mogelijkheid is om nu de juiste afslag te nemen. Wij roepen de licentiecommissie dan ook op om de beste keuze voor de toekomst van Vitesse te maken en deze achtbaan vol emoties een positief en hoopvol einde te geven.

De gezamenlijke supportersgroepen.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: