8 augustus 2024 In de media

Hoogewerf nieuwe aanwinst Vitesse

De hele voorbereiding maakte Dillon Hoogewerf deel uit van de selectie van John van den Brom. De aanvaller heeft zijn kwaliteiten laten zien en daardoor is hij beloond met een contract. Hoogewerf verbindt zich voor twee jaar, met een optie voor nog een seizoen, aan Vitesse.

Hoogewerf was één van de grootste talenten uit de Academie van Ajax, voordat hij verkaste naar Manchester United. In Engeland scoorde hij erop los in de Onder 18 Premier League. In 32 wedstrijden vond hij 15 keer het net. Het talent wist echter niet het eerste elftal te bereiken en liet zodoende Manchester United achter zich voor een transfer naar Borussia Mönchengladbach, waarna hij zijn heil zocht in Arnhem. Hier wist hij al snel de technische staf te overtuigen van zijn kwaliteiten.

De aanvaller wil bij Vitesse zijn carrière een nieuw leven in blazen. Een verheugde Dillon Hoogewerf: “Ik wil graag belangrijk zijn voor Vitesse en mijn voeten laten spreken. Vanaf de flank wil ik voor veel dreiging, doelpunten en assists zorgen. We hebben een goede voorbereiding achter de rug en nu is het tijd om dat te laten zien voor onze supporters. De club leeft enorm, we hebben allemaal enorm veel zin in vrijdag.”

Hoofdscout Theo Janssen ziet in Hoogewerf een echte aanwinst: “Hij is een snelle buitenspeler en erg wendbaar. Dillon liet al heel snel zien over de nodige kwaliteiten te beschikken. Wij hebben Dillon er erg graag bij. Ook voor hem is de stap naar Vitesse een uitgelezen mogelijkheid om zichzelf in de kijker te spelen en zich te laten zien bij het grote publiek.”

Vitesse feliciteert Dillon Hoogewerf met zijn contract en wenst hem veel succes in het geel-zwart.

Bron: Vitesse / Foto's: Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: