23 augustus 2024 In de media

Angelos Tsingaras versterkt middenveld van Vitesse

Vitesse heeft haar middenveld versterkt met Angelos Tsingaras. De 25-jarige Griekse defensieve middenvelder heeft in Arnhem een contract voor één seizoen ondertekend, met de optie voor een extra jaar. Tsingaras komt transfervrij over naar de Arnhemse club.

Tsingaras, geboren in het Griekse Chalkidiki, staat bekend als een échte teamplayer en heeft gedurende zijn carrière altijd de kleuren van Panetolikos gedragen. Hij speelde maar liefst 130 wedstrijden voor de Griekse club, waarmee hij vorig seizoen op een dertiende plaats eindigde in de Griekse Super League 1. Zijn ervaring en veelzijdigheid maken hem tot een waardevolle aanwinst voor Vitesse.

De afgelopen weken was Tsingaras al op proef bij Vitesse, waar hij indruk maakte op de technische staf. Zijn prestaties tijdens deze proefperiode waren doorslaggevend voor het aanbieden van een contract. Hoofdtrainer John van den Brom en hoofdscout Theo Janssen zijn dan ook zeer te spreken over de nieuwe aanwinst. Janssen licht toe: “Angelos is een uitstekende versterking voor ons middenveld. Met zijn loopvermogen, spelinzicht en ervaring is hij een echte teamplayer. Hij is in staat om een belangrijke rol te spelen als verbinder tussen de linies. We hebben er alle vertrouwen in dat Angelos zijn kwaliteiten zowel op als naast het veld zal tonen.”

Tsingaras zelf is ook enthousiast over zijn nieuwe avontuur bij Vitesse. “Het is een eer om na mijn proefperiode een contract te mogen tekenen bij deze prachtige club,” aldus de middenvelder. “Het verhaal van de club spreekt mij enorm aan. Vitesse is een grote club met een rijke historie, dat laten alleen de uitstekende faciliteiten al zien. Ik kan niet wachten om mijn eerste minuten in het geel-zwart te maken en mijn bijdrage te leveren aan een succesvol seizoen. Samen met de supporters kijk ik uit naar een mooie toekomst!”

Bron: Vitesse / Foto's: Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: