12 maart 2010 In de media

Büttner grote man bij ‘ super Jong Vitesse’

Alexander Büttner heeft zich gisteravond met Jong Vitesse in de kijker gespeeld. De linker spits was de grote man tegen Jong Ajax, dat met een 3-0 nederlaag ge­nadig wegkwam van sportpark Walburgen in Gendt.
Büttner schoot voor rust twee vrije trappen direct binnen en zag Gino Felixdaal in de 50e minuut koppend voor 3-0 zorgen uit een hoekschop van hem. Na een uur moest de man van de wedstrijd naar de kant om hem te sparen voor het belangrijke duel van de hoofdmacht, zondag tegen SC Hee­renveen.

Trainer Hans van Arum van de beloftenploeg vond zijn ploeg ‘super’. Ook Giovanni Gra­venbeek en Davy Pröpper speel­den een belangrijke rol.

Bij Ajax kreeg Bonevacia rood voor een overtreding op Pröpper. „ Ajax kwam nog goed weg met 3-0”,