16 maart 2010 In de media

Van Ginkel schiet Beloften naar 2e plaats

Ook Jong PSV wist de opmars van Jong Vitesse/AGOVV maandagavond in Gendt niet te stuiten.
Na de prachtige overwinning op Ajax (3-0) werd ditmaal het hoger geklasseerde PSV verslagen. Matchwinnaar werd Marco van Ginkel, die de bal in de 88e minuut achter doelman Ramos tikte.

Trainer Hans van Arum: "Het doelpunt was illustratief voor de wedstrijd en het vertoonde spel van ons vanavond. Met veel inzet bleven we de aanval zoeken en nooit werd opgegeven. Uit een afgeslagen bal die voor het doel komt valt uiteindelijk het het doelpunt. De verdienste voor de geleverde strijd."

Het duel tussen Vitesse/AGOVV en PSV was gelijkopgaand, maar waarbij de beste kansen voor Vitesse waren. PSV meldde zich in gendt met een aantal bekende jongens, waaronder Koevermans, Simons, Kromkamp en Marcellis. De Eindhovenaren hadden, zeker na rust, meer balbezit, maar de mannen van Van Arum bleven knokken voor elke meter. Dat leverde de ploeg de niet meer verwachte 1-0 op in de laatste minuten. Al met al een knappe overwinning tegen een kwalitatief sterk PSV.

Jong Vitesse/AGOVV – Jong PSV 1-0 (0-0
’88 Van Ginkel

Gele kaarten: Büttner, Van Diermen (Vitesse/AGOVV), Mokhtar, Marcellis, Kromkamp (PSV)
Scheidsrechter: Dennis Higler