22 april 2010 In de media

Jenner krijgt nieuwe kans bij Vitesse

Julian Jenner krijgt van Vitesse-trainer Theo Bos een nieuwe kans zich met ingang van het komende seizoen in het elftal te spelen. De buitenspeler werd het afgelopen halfjaar verhuurd aan Rot-Weiss Ahlen.
Met de Duitse ploeg degradeerde Jenner uit de 2. Bundesliga, maar desondanks kan de voormalig jeugdinternational terugkijken op een geslaagd avontuur. "Hij heeft het goed gedaan", bevestigt technisch directeur Marc van Hintum tegenover Voetbal International.

"Onze hoofd scouting Ted van Leeuwen heeft hem een paar keer aan het werk gezien. Julian is erg gegroeid, toonde veel werklust, won zelfs kopduels en is ook fysiek sterker geworden", vervolgt Van Hintum.

Jenner zal in Arnhem een nieuwe kans krijgen om zich in het elftal van Bos te spelen. "Hij komt terug bij ons en zal gaan vechten voor zijn kans bij Vitesse."

De Delftenaar was in Duitsland de gehele tweede seizoenshelft basisspeler. Nu de ploeg gedegradeerd is zal Jenner echter per direct terugkeren naar Arnhem, aangezien de Duitse trainer van start wil gaan met zijn plannen voor het komende seizoen en de oud-speler van AZ en NAC Breda daar geen deel van uit zal maken.

VI

Hoofdsponsor: