12 mei 2010 In de media

Velthuizen: ‘Mooie clubs hebben naar me geïnformeerd’

De geboren Nijmegenaar zou in de belangstelling staan van enkele clubs uit binnen- en buitenland. “Enkele mooie clubs hebben naar me geïnformeerd”, vertelt hij aan NUsport.

De 23-jarige doelman heeft zijn vijfde seizoen achter de rug bij Vitesse en lijkt de Arnhemmers nu te gaan verlaten. “Ik las dat ik in beeld ben bij Atalanta Bergamo, maar ik heb nog nooit iets van die club gehoord. Ik heb nog met niemand gesproken, dus ik juich niet te vroeg. Juichen doe ik pas wanneer iets concreet wordt.” Vitesse zou een transfer van Velthuizen wel zien zitten met de nodige inkomsten als vooruitzicht.

De keeper kreeg dinsdag van bondscoach Van Marwijk te horen waarom hij niet meeging naar het WK. “Op dit moment heb ik gekozen voor een combinatie van vorm, talent en ervaring. Die afweging viel voor Piet negatief uit”, benadrukte Van Marwijk. Toch houdt de bondscoach de ontwikkeling van de doelman in de gaten. “Piet is een talentvolle, jonge doelman die al langer bij ons in beeld is en dat zeker ook zal blijven.”

Goal

Hoofdsponsor: