25 mei 2010 In de media

Vitesse-supporters sluiten een bewogen seizoen af

Vrijdag jl. sloten de Vitesse-supporters het seizoen 2009-2010 af met het traditionele SV Slotfeest.

Naast een aantal huldigingen van de kampioenselftallen van Vitesse/AGOVV, de A1, D1 en E1, namen de Vitesse-fans afscheid van de vertrekkende spelers en stafleden waaronder Onur Kaya, Calvin Jong-a-Pin, Serginho Greene, Ronald Graafland en Marc van Hintum (Jan van Deinsen en Jan Jongbloed waren verhinderd).

De winnaar van de Vitesse-Pool op het Vitesse-forum, André Kooij ontving zijn prijs. Hij voorspelde de uitslagen van de competitiewedstrijden gedurende het afgelopen seizoen als beste van de deelnemende Vitesse-fans.
Hoogtepunt van de avond was de bekendmaking van de ‘Vitesse Speler van het Jaar’. Vitesse-doelman Piet Velthuizen won de jaarlijkse verkiezing met bijna de helft van de stemmen. Het is de tweede keer dat Velthuizen door de Arnhemse supporters werd gekozen tot beste speler van het jaar. Hij won de verkiezing ook al in het seizoen 2007-2008. Tweede werd Onur Kaya met 17% van de stemmen. Op de derde plaats eindigde Claudemir. Hij kreeg 8%.

De volledige staf en selectie van Vitesse waren op het Slotfeest aanwezig. Aanvoerder Civard Sprockel sprak de Vitesse-fans kort toe.
Jack Claessen verzorgde de muzikale omlijsting van de avond. De Limburgse zanger/entertainer speelde een breed scala aan muziekstijlen en bracht er de stemming goed in.

Sluitstuk van de avond was een optreden van zangeres Glennis Grace. Zij won ooit de Soundmixshow met haar vertolking van Whitney Houston. Ook nam zij namens Nederland deel aan het Eurovisiesongfestival. Door de jaren heen heeft Glennis zich ontpopt als een kwaliteitszangeres die bekend staat om haar sterke live optredens en dat bewees zij met een fantastisch optreden voor de Arnhemse Vitesse-supporters.

Video Slotfeest

Supportersvereniging Vitesse

Gezellig druk bij het Supportershome Monnikenhuize

Jeugdsite redacteur Anwar druk met huldigen van de E1 kampioenen

en de D1 kampioenen

en de A1 kampioenen (alle selecties zelf hadden toernooiverplichtingen)

Aanvoerder Civard Sprockel sprak de VItesse-supporters toe

Eerste hulp bij dorst…

Afscheid nemen van o.a. Marc van Hintum

‘Vitesse Speler van het Jaar’… Piet Velthuizen

De top 3: Claudemir (3de), Velthuizen (1ste) en Kaya (2de)

Piet vereeuwigd op de Wall of Fame

Vitesse ook aanwezig

Muzikaal fenomeen Jack Claessen

Stijlvol duo Barb & Bert van de supportershomecrew

Glennis Grace

Alle twee prominent op de foto…

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: