14 juli 2010 In de media

Dag 2 Zeeland: het talent van Büttner + duikinstructie

De ochtendtraining bestond dinsdag 13 juli voornamelijk uit een tactisch partijspel. Afsluitend werd een nieuw keeperstalent ontdekt.
Na afloop deed een viertal spelers een wedstrijdje afwerken op het doel. Tussen de palen stond aanvaller Alexander Büttner. Het duo Velthuizen/Pinarci en Sprockel/Pluim vormden de schutters. Bij het missen van een doelpoging moesten de spelers vier keer opdrukken, terwijl Büttner zich de koning onder de lat voelde. Na het wedstrijdje voelde de ‘doelman’ zich tot aardig gebroken…


Duikinstructie selectie

Na een tweetal trainingen was de selectie dinsdagavond te vinden in het zwembad van hotel De Zeeuwse Stromen. De spelers kregen een duikinstructie die met veel interesse werd gevolgd.

Als meer ontspannen onderdeel van het trainingskamp had de club een duikinstructie geregeld voor de spelers. Onder zeer professionele begeleiding en met de aanwezigheid van een onderwatercamera (later vandaag te zien in het fotoalbum) werd de spelers letterlijk en figuurlijk een kijkje gegeven onder water.

Het enthousiasme was groot en de wil om het ook goed te doen en te kunnen was duidelijk te zien. Sommige spelers hadden wat opstartprobleempjes, maar gaandeweg de instructie zat vrijwel iedereen moeiteloos onder water en kon daar zelfs met een bal gevoetbald worden.

Woensdag staat in de ochtend een training op het programma, in de avond wordt de eerste oefenwedstrijd gespeeld tegen een Reimerswaalse selectie.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: