26 juli 2010 In de media

Davy Pröpper keert niet geheel tevreden terug

Davy Pröpper was maandag weer op Papendal te zien. Na de ochtendtraining werd hij nog even gemasseerd door de fysiotherapeut waarna hij meteen het wedstrijdshirt kon aantrekken voor de verplichte portretfoto
Ondanks de ervaring van het spelen op een Europees kampioenschap, was hij niet geheel tevreden.

"In de eerste plaats niet door de uitschakeling al in de poulefase. Natuurlijk is het prachtig om op dat podium aanwezig te zijn, maar de twee invalbeurten waren toch magertjes. Ik had liever wat vaker gespeeld. In de eerste wedstrijd viel ik in en de tweede wedstrijd zat ik negentig minuten op de bank. Mijn positie bij Oranje is op ‘6’, net als bij Vitesse. Bij ‘onder 19’ speelt de aanvoerder op die plek en die laat je er niet zo snel uit", aldus een realistische Pröpper.

"Door een blessure mocht ik tegen Oostenrijk weer invallen. Iedereen wil zoveel mogelijk spelen, zeker op een toernooi als in Frankrijk. Voor Vitesse komt het niet vervelend uit dat Luca en ik nu alweer terug zijn. Over twee weken begint de competitie en het is goed om in de resterende oefenwedstrijden samen bezig te zijn."

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: