21 augustus 2010 In de media

Bos: Met deze spelersgroep hebben we het goed gedaan

Vitesse was de afgelopen week volop in het nieuws vanwege de nieuwe eigenaar Merab Jordania. De prestaties op het veld zijn vooralsnog niet fantastisch. In eigen huis verloren de Arnhemmers met 0-3 van FC Twente.

"Er is een hoop gebeurd deze week, dus dat kan wel wat rustiger. Ik heb geprobeerd mijn spelers zoveel mogelijk ervan af te schermen", aldus Bos na afloop van de wedstrijd over de ontwikkelingen rondom de club.

Tegenover NOS Langs de Lijn verklaarde de oefenmeester van Arnhemmers dat hij tevreden was, ondanks het verlies. Bos is van mening dat hij met de huidige spelersgroep niet beter kon presteren tegen Twente. "Met de spelersgroep waarmee we het nu moeten doen, hebben we het goed gedaan."

Er zal dan ook een hoop veranderen binnen de selectie van Vitesse nu Jordania de nieuwe eigenaar is. Bos sprak over de veranderingen die eraan lijken te komen.

"We discussiëren over posities, over spelers die we nodig hebben. Dan komen er namen uit het netwerk van Merab over de tafel. Voorheen dacht ik dat die spelers niet snel naar Vitesse zouden komen, maar nu is dat toekomstperspectief groter", zo meldt Bos over de samenwerking met de nieuwe eigenaar.

NOS

Hoofdsponsor: