23 september 2010 In de media

Drost en Van der Struijk bij Vitesse weer fit

Jeroen Drost en Frank van der Struijk zijn weer fit bij Vitesse. De beide vleugelverdedigers misten de laatste twee duels vanwege blessures.

Met de vleugelverdedigers terug in de groep komt trainer Theo Bos weer ruimer in zijn mogelijkhe­den te zitten. Het is echter sterk de vraag of de twee hun basis­plaats zondag in Rotterdam (af­trap 14.30 uur) bij de uitwedstrijd tegen Excelsior terug krijgen.

Op de plaats van Van der Struijk maakte de Georgiër Guram Kashia een verrassend goede indruk en Alexander Büttner verving Drost op de linksbackplaats prima.

De blessure van Nemanja Matic, die dinsdag in het bekerduel tegen Flevo Boys bij een 3-0 voorsprong naar de kant werd gehaald, is niet ernstig. De middenvelder kreeg op het kunstgras in Emmeloord spier­klachten. De Chelsea-huurling voegt zich vrijdag of uiterlijk zater­dag weer bij de groep en is een ze­kerheidje voor zondag.

Trainer Theo Bos kan alleen nog niet beschikken over Gino Felix­daal (enkel) Marcus Pedersen ( lies­blessure en trainingscahterstand) en de drie spelers die op het KN­VB- sportcentrum in Zeist aan hun herstel werken: Rogier Molhoek (enkel), Kevin van Diermen en Si­nan Kaloglu ( beiden knie).

De Gelderlander

Hoofdsponsor: