15 november 2010 In de media

Albert Ferrer heeft eerste training er op zitten

Maandagochtend stapte Albert Ferrer om even voor half 11 het traininsgveld van Papendal op. In aanwezigheid van zijn assistenten Stanley Menzo en Albert Capellas Herms én diverse media werkte de Spaanse hoofdtrainer zijn eerste training af.

Albert Capellas Herms startte als eerste met de logische warming-up die besloten werd met enkele teambuildingoefeningen en dat leidde tot vele lachende gezichten. Na deze vrolijke noot was het tijd voor het echte werk en werd de selectie een uur lang serieus aan het werk gezet. Ter afsluiting werd een partijvorm op een klein veld gespeeld. Ferrer was na afloop tevreden met wat hij zag.

"Vanmorgen heb ik de groep toegesproken en aangegeven wat ik van de jongens verwacht. Ik ben tevreden met wat ik daarna op het veld teruggezien heb. Op deze wijze moeten we doorgaan, elke dag weer. Natuurlijk zijn er aspecten die snel verbeterd moeten worden. Die heb ik vandaag gezien, maar ook zondag in Venlo."

Hoe kijkt de Spanjaard terug op het duel in Limburg? "Het was mooi om te zien dat we wonnen en vijf keer wisten te scoren. Dit is goed voor het team en geeft de ploeg het zelfvertrouwen dat nodig is. Er zijn zaken die mij zijn opgevallen en daar gaan we vanaf vandaag aan werken. Vandaag was een goed begin, ook omdat het zonnetje scheen. Ik had verwacht dat het alleen maar zou gaan regenen", besloot Ferrer lachend.

 

Bekijk hier het fotoverslag

De Gelderlander

Hoofdsponsor: