15 november 2010 In de media

Jenner te spreken over Ferrer.

Julian Jenner houdt een positief gevoel over aan zijn eerste kennismaking met Albert Ferrer. ‘Een beetje de Van Gaal-stijl’, volgens Jenner.

De Spanjaard, die als speler de kleuren van Barcelona en Chelsea verdedigde, werd vorige maand door Merab Jordania aangesteld als opvolger van Theo Bos. Ferrer leidde maandag voor het eerst de training bij de Arnhemmers. “Het was een kennismaking, maar het is nu al heel anders”, sprak Jenner na afloop.

Jenner (26) is dit seizoen terug in het shirt van Vitesse, nadat hij vorig jaar werd uitgeleend aan Rot-Weiss Ahlen in Duitsland. Nadat hij bij NAC Breda werkte aan het begin van zijn loopbaan, ging hij naar AZ, waar hij onder Louis van Gaal trainde. Maandag gaf hij aan wel iets van de werkwijze van die coach te herkennen bij zijn nieuwe trainer, Ferrer. Aan Omroep Gelderland gaf de vleugelaanvaller aan dat de training aan de pittige kant was voor een 'uitloopsessie'.

“Het was veel passen en trappen. Goed voor het balgevoel en de concentratie. Het was een kennismaking, maar het is nu al heel anders. Een beetje de Van Gaal-stijl. Dat bevalt me wel”, aldus Jenner. Hij zegt te weten dat er aanvallend gespeeld moet worden. “Het moet met veel pressie naar voren en eigenlijk de hele wedstrijd. Geen balverlies is heel belangrijk. Daar wordt nu al veel op gehamerd.”

Voetbalzone

Hoofdsponsor: