19 november 2010 In de media

Clube Atlético Paranaense bezoekt Vitesse

De training van Vitesse werd vrijdag aanschouwd door eigenaar Merab Jordania en een zware delegatie van de Braziliaanse club Atletico Paranaense.

 

Jordania leidde, geassisteerd door zijn zakenpartner Erwin Kasakowski, onder meer 'presidente' Marcos Agusto Malucelli (foto) van Paranaense rond.

Vitesse doet geen inhoudelijke mededeling over de status van het Braziliaanse bezoek. Het enige dat de Arnhemse club meldt, is dat Jordania overal ter wereld contacten heeft.


Vitesse-baas Merab Zjordania was vrijdagochtend op sportcentrum Papendal met een delegatie van de Braziliaanse voetbalclub Clube Atlético Paranaense.

Het Zuid-Amerikaanse gezelschap, aangevoerd door clubpresident Marcos Augusto Malucelli, zag het laatste deel van de training van Vitesse. Daarna nam Zjordania zijn bezoek mee naar De Slenk, waar de kleedkamers en het spelershome van de Arnhemse club zich bevinden op het nationale sportcentrum.

Vitesse wilde niet ingaan op de aanwezigheid van de mensen uit Brazilië. De club volstond met de mededeling dat 'Zjordania over de hele wereld contacten heeft'.

Omroep Gelderland txt / De Gelderlander

Hoofdsponsor: