14 februari 2011 In de media

Jong Vitesse/AGOVV gelijk tegen Heerenveen/Emmen

Vorige week bereikte de ploeg van Gerry Hamstra ten koste van Heerenveen/Emmen de halve finale van de KNVB beker voor Beloftenteams. Maandag 14 februari werd het in Gendt 1-1.

Jong Vitesse/AGOVV kwam na rust op een 1-0 voorsprong door Rogier Molhoek. De middenvelder, lange tijd uit de roulatie door een blessure maar de laatste weken weer spelend bij de Beloften, bracht de ploeg van Gerry Hamstra op voorsprong. Twee minuten later lag de gelijkmaker echter achter Van der Sman.

Doe doelman was een week eerder in het bekerduel nog onpasseerbaar maar moest in competitieverband wel een treffer toestaan. De stand bleef na negentig minuten onveranderd.

Jong Vitesse/AGOVV – Jong Heerenveen/Emmen 1-1 (0-0)
’58 Molhoek 1-0; ’60 Ziyech 1-1

Geel: ’56 Heijckmann