14 april 2011 In de media

Marti Riverola zaterdag in Supportershome Monnikenhuize

De huurling van Barcelona zal na afloop van de wedstrijd Vitesse – FC Groningen, samen met de Vitesse-Man of the Match, het supportershome bezoeken.

Marti Riverola Bataller (26 januari 1991) is een Spaans voetballer. Hij speelt als middenvelder bij Vitesse, op huurbasis van FC Barcelona.

Riverola kwam op achtjarige leeftijd bij de jeugdopleiding van FC Barcelona. In het seizoen 2008/2009 won Riverola met de Juvenil A, het hoogste jeugdelftal van de club, de regionale groep van de División de Honor en de Copa de Campeones. In 2009 werd hij reserve-aanvoerder van het team achter Carles Planas. In het seizoen 2009/2010 speelde Riverola afwisselend voor de Juvenil A en Barça Atlètic, het tweede elftal van FC Barcelona.

In november 2009 debuteerde hij tegen RCD Espanyol B in de Segunda División B. Mede door zijn dertien competitiedoelpunten prolongeerde Riverola met de Juvenil A in het seizoen 2009/2010 met succes de regionale titel.

Vanwege geringe speelkansen bij het tweede elftal van FC Barcelona vertrok Riverola in januari 2011 op huurbasis naar Vitesse.

Zijn toekomst is ongewis. Volgens het Spaanse Barcelona keert Riverola terug naar Spanje. Volgens de speler zelf heeft hij nog niets van zijn contractgever gehoord.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: