20 april 2011 In de media

FC Zwolle wil bij promotie Drost van Vitesse overnemen

Vitesse hoopt dat de komst van Merab Jordania de club veel goeds zal brengen, maar de entree van de nieuwe eigenaar uit Georgië betekende niet voor iedereen positief nieuws.
Verdediger Jeroen Dost verruilde de Arnhemmers in de winterstop voor FC Zwolle en hoopt daar te kunnen blijven. “Ik ben een van de slachtoffers van de nieuwe eigenaar Jordania”, vertelt Drost aan de Gelderlander. “Sinds hij de baas is zijn bijna alle Nederlandse jongens uit de ploeg verdwenen. De sfeer was om te snijden bij Vitesse. Ik ben blij dat ik er weg ben”, laat de verdediger aan duidelijkheid over de situatie in Arnhem niets te wensen over.

Met Zwolle maakt Drost een goede kans om kampioen te worden in de Jupiler League en dus om naar de Eredivisie te promoveren. Als dat lukt, wil de Zwolse club een poging doen om de stopper definitief over te nemen van Vitesse. Overigens speelt Drost sowieso het liefst in de Eredivisie. “Het is wel schrikken als je in de Eerste divisie een uitwedstrijd bij Fortuna Sittard moet spelen. Zo’n kille entourage was ik niet meer gewend.”

Voetbalzone

Hoofdsponsor: