22 april 2011 In de media

Ferrer: ‘We zijn klaar om te winnen’

Vitesse speelt dit seizoen nog twee uitwedstrijden. Achtereenvolgens zijn FC Utrecht en PSV de tegenstander.
Albert Ferrer wil eindelijk eens af van de negatieve reeks buiten Arnhem en ziet komende zondag als een mooie uitdaging om de eerste drie punten in een uitwedstrijd te pakken.
Tegenstander FC Utrecht heeft het de laatste weken moeilijk. Na een zeer voortvarende start met goed voetbal en veel doelpunten in vooral het eigen stadion, is de klad er een beetje ingekomen. Dusdanig dat deelname aan de play-offs om Europees voetbal in enkele weken in groot gevaar is gekomen. Heracles Almelo en zelfs Feyenoord zitten de ploeg van trainer Ton du Chatinier op de hielen.

De Domstedelingen wonnen slechts één van de hun laatste zes thuiswedstrijden en staf, spelers en supporters zullen gebrand zijn op een overwinning. Vitesse kent weinig personele problemen in de aanloop naar de wedstrijd. Later vandaag de voorbeschouwing van Vitesse TV met de hoofdtrainer waarin hij meer tekst en uitleg geeft op de samenstelling van zijn selectie, de inbreng van Wilfried Bony en de blessure van Nemanja Matic. Abonnees van VitesseClips ontvangen vrijdagmiddag een videoboodschap van Albert Ferrer met ook daarin informatie over Vitesse v FC Utrecht.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: