7 mei 2011 In de media

Oefenduel Vitesse tegen SML op 18 mei

Vitesse ontmoet Arnhemse zondag derdeklasser SML op Sportpark De Bakenberg op 18 mei.

Het oefenduel begint om 19.00 uur en wordt gespeeld in het kader van het honderdjarig jubileum van SML.

Toe­gangskaarten voor het jubileum­duel zijn verkrijg­baar aan de kassa. Prijs: 5 euro. 65+/ jeugd t/m 17 jr: 2,50.

SML Arnhem

De Arnhemse voetbalvereniging SML is ontstaan op een grasveldje bij Onderlangs, waar een paar vrienden regelmatig bij elkaar kwamen om een balletje te trappen. Het werd tijd voor een echte voetbalclub, vonden ze, en zo werd op 1 september 1911 SML (Sport Maakt Lenig) opgericht. In de daaropvolgende jaren fuseerde SML met de West Arnhemsche Voetbal en Atletiek Vereniging en, in 1928, met Spatram.

Vanaf 1920 werd er gespeeld op de Lichtenbeek, langs de Amsterdamse weg en vanaf 1957 werd de prachtige locatie De Bakenberg het thuishonk van SML. En daar zetelt de club nog steeds, gebroederlijk naast Hockeyvereniging Upward.

Anno 2009 is SML een levendige club waar zo’n 700 leden met veel plezier geweldige sport bedrijven, onder omstandigheden die door een grote groep enthousiaste vrijwilligers zo optimaal mogelijk verzorgd worden. Of het nou gaat om het begeleiden en trainen van groepen pupillen, het verkopen van koffie in de kantine of het organiseren van evenementen en het werven van sponsoren.

In 2011 viert SML zijn honderdjarig bestaan en dat kan niet anders dan een groot feest worden!

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: