3 juli 2011 In de media

Het ‘John van den Brom effect’

Het duurde even en in Den Haag was men er niet blij mee, maar zondag stond Vitesse-trainer John van den Brom dan toch uiteindelijk op Arnhems gras. De Vitesse-supporters kwamen er massaal op af.

Nooit eerder waren zoveel supporters op de eerste training van Vitesse. Naar schatting 3 tot 4000 Vitesse-fans bezochten Sportpark Papendal. Dat had voor- en na de training een behoorlijke filevorming rondom Papendal en de directe omgeving tot gevolg.

De spelersgroep kon de oorzaak niet zijn. Veertien selectiespelers en twee jeugdspelers stonden op het veld. Vitesse is op diverse fronten bezig met het uitbreiden van de selectie, maar er konden, tijdens de eerste training, nog geen nieuwe spelers bewonderd worden.

De massale toeloop had dus maar één oorzaak: Vitesse-trainer John van den Brom. Terug in Arnhem bij ‘zijn’ club Vitesse. Hij werd toegezongen, veelvuldig opgezocht om op de foto te gaan en er werd met spandoeken en talrijk vuurwerk een warm welkom verzorgd door de duizenden aanwezige Vitesse-supporters.

Vitesse leeft en ‘Brom is van ons’

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: