7 juli 2011 In de media

Vitesse Fandag 2011: inschrijving supporterstoernooi!

Op zondag 31 juli 2011 vindt de jaarlijks terugkerende Fandag van Vitesse plaats. Dit jaar zullen er zoals eerder gemeld weer diverse activiteiten plaatsvinden op het Marktplein, Kerkplein en rondom de Eusebiuskerk.

Het Kerkplein heeft dit jaar het thema straatsport. In samenwerking met Panna Events en de Gelderse Sport Federatie zullen diverse straatsporten worden aangeboden. Bezoekers van de Fandag kunnen meedoen aan straattennis, basketbal, streetdance, pannavoetbal, paaltjesvoetbal 2.0 en natuurlijk straatvoetbal.

Voor het onderdeel straatvoetbal zijn we op zoek naar teams die mee willen doen aan het Vitesse supporterstoernooi. Er is ruimte voor twaalf teams van acht personen. Deelnemende teams maken kans op de felbegeerde wisselbeker. Elk team krijgt na afloop van het toernooi een aandenken toegestuurd. Het toernooi start zondag 31 juli om 13.00 uur op het Kerkplein.

Wil je meedoen aan het supporterstoernooi en ben je 16 jaar of ouder? Stuur dan een mail naar m.hendriks@vitessebetrokken.nl onder vermelding van “Aanmelding supporterstoernooi Fandag”. Vermeld in deze mail duidelijk de teamnaam, de namen en leeftijden van de deelnemende spelers (max. 8 spelers en min. 16 jaar). Bij aanmelding ontvang je van Vitesse een bevestiging. Meld je snel aan, want er is slechts ruimte voor 12 teams!

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: