26 juli 2011 In de media

Velthuizen: trainer spreekt mij aan

De band met Vitesse-trainer John van den Brom is een belangrijke reden geweest voor Piet Velthuizen om terug te keren bij zijn oude club. “Deze trainer ken ik al veel langer en spreek mij heel erg aan”, zegt de doelman die voor één jaar tekent.

"Ik ben mondeling akkoord. Maandagmiddag ben ik gebeld en ’s avonds hebben we alles rond gemaakt. Woensdag word ik medisch gekeurd", vertelt Velthuizen die een dag eerder nog ontkende dat er contact was tussen beide partijen.

De Nijmegenaar is dolblij. "Ik dank God dat ik weer deze stap omhoog mag maken. Ik had drie andere clubs achter de hand, maar dit is het oude nest voelt als thuis met bekende mensen om mij heen", zegt Velthuizen.

Voor Eloy Room betekent de rentree van Velthuizen een bittere pil. "Maar het is niet vanzelfsprekend dat ik eerste keeper word", reageert de nieuwste aanwinst fel. "Het wordt knokken en bikkelen. Maar de trainer heeft mij natuurlijk ook niet voor niets gehaald. Ik wil mezelf in elk geval weer laten zien en concentreer me alleen op mezelf", besluit de 24-jarige goalie.

Omroep Gelderland TxT

Hoofdsponsor: