28 juli 2011 In de media

Wedstrijdshirts zondag te koop op Fandag

Tijdens de Fandag, die zondag 31 juli plaatsvindt in de Arnhemse binnenstad, verkoopt Vitesse officiële wedstrijdshirts met op de voorzijde ‘Spieren voor Spieren’ en ‘Vitesse Arnhem’.

Sinds enige tijd speelt het eerste elftal met de naam en het logo van Spieren voor Spieren op de borst. Deze organisatie zet zich in voor mensen met een spierziekte. Vitesse steunt deze stichting en heeft de ruimte op het shirt tijdelijk beschikbaar gesteld. Op het moment dat er een nieuwe hoofdsponsor is, zal deze het shirt gaan sieren.

Om supporters niet op te zadelen met een thuis- of uitshirt dat snel z’n actualiteit verliest, heeft Vitesse nu het meer tijdloze shirt met de tekst Vitesse Arnhem in het merchandiserassortiment opgenomen. Het huidige, officiële wedstrijdshirt met Spieren voor Spieren, is ook gewoon te koop.

De prijs voor een thuis- of uitshirt bedraagt inclusief Vitesse Arnhem bedrukking bedraagt voor kindermaten 49,95 euro en voor volwassenen 59,95 euro (geen bedrukking op de achterzijde).

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: