1 augustus 2011 In de media

John van den Brom tevreden over de voorbereiding

Van den Brom heeft in de voorbereiding naar de competitie van een veel te smalle selectie een eenheid weten te creeren. Een hecht team waarbij de spelers bereid zijn hard voor elkaar te werken.

De Vitesse trainer kijkt met voldoening terug op de voorbereiding. „Deze groep heeft de voor­bije periode een goede ontwikke­ling doorgemaakt”, vertelt Van den Brom aan de Gelderlander. „ Deze groep is tot goede wedstrijden gekomen, met leuk en aanvallend voetbal. De selectie is smal. Ik houd mijn hart vast als er iets gebeurt. Aan de andere kant hebben jonge jongens stappen ge­zet, zodat we ze makkelijker kun­nen inpassen. Dat is voor ons als technische staf een mooi proces om te zien. Bovendien is deze groep echt een team, zowel in als buiten het veld.”

John van den Brom maakt zich niet al te veel zorgen over nieuwe spelers die nog gaan komen om zijn selectie te versterken. „ De jongens die erbij gaan komen, trai­nen nu allemaal bij hun club. Ze kunnen zo instromen.”

Op zondag 7 augustus speelt Vitesse om 14.30 uur in Den Haag de eerste competitiewedstrijd tegen de oude club van Van den Brom, ADO Den Haag.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: