6 september 2011 In de media

Aissati dumpt Linse na achterhouden bod Vitesse

Vitesse wilde Ismaïl Aissati deze zomer maar wat graag toevoegen aan de selectie. Voor de bij Ajax uit de gratie geraakte middenvelder lag in Arnhem een topaanbieding klaar.
Rodger Linse, de toenmalige zaakwaarnemer van Aissati, verzweeg de aanbieding echter aan zijn cliënt, waardoor de Marokkaan zeker tot december veroordeeld is tot het beloftenteam van Ajax.
Linse toonde zich vorige week ‘stomverbaasd’, omdat hij Aissati nergens kon bereiken. Voor de kleine middenvelder lagen volgens de belangenbehartiger ’tal van aanbiedingen uit binnen- en buitenland klaar’. Linse liet tegenover AT5 weten alles gedaan te hebben om Aissati te bereiken. De oud-speler van PSV en FC Twente verkeerde op dat moment in Marokko, waar hij zich voorbereidde op een interland met het nationale elftal.

Bedrogen
Voetbal International laat weten dat het wegblijven van Aissati niet zonder reden was, omdat de middenvelder zich bedrogen voelde door Linse. De belangenbehartiger hield een bod van de Arnhemmers geheim.

Aissati zou bij Vitesse de best verdienende speler kunnen worden, maar Linse heeft dit de Marokkaans international nooit verteld.

Linse gedumpt
De rechtspoot heeft Linse inmiddels gedumpt, en ingeruild voor Sigi Lens. Met Lens, die ook al Mounir El Hamdaoui onder zijn hoede heeft, hoopt Aissati alsnog een oplossing voor zijn huidige situatie te vinden

Volkskrant

Hoofdsponsor: