24 oktober 2012 In de media

De SV dankt Paul van der Kraan

Algemeen directeur Paul van der Kraan verlaat Vitesse per 1 november aanstaande. De Supportersvereniging Vitesse betreurt dat een verschil van inzicht aanleiding is geweest voor zijn vertrek.
Paul van der Kraan werkte sinds januari 2004 bij Vitesse en de Supportersvereniging Vitesse had maandelijks een overleg met de algemeen directeur. In een roerige tijd, waarbij het financieel slecht ging met de club, was Paul van der Kraan genoodzaakt grote saneringen bij de club door te voeren. Van groot belang voor de club was het crediteurenakkoord in maart 2008. Van der Kraan werd na een positieve beslissing van de Gemeenteraad op het stadhuis in Arnhem door de talrijk aanwezige supporters toegejuicht.

Kostenbesparende besluiten werden niet door iedereen als positief ervaren, maar waren in die tijd noodzakelijk voor het voortbestaan van Vitesse. Ondanks verschillen van inzicht tijdens de roerige tijden zijn de SV en Paul van der Kraan altijd op een constructieve manier het gesprek blijven zoeken, ook als er pittige discussies nodig waren om tot overeenstemming te komen. Er was vaak een open oor voor de problematiek van de supporters, en meestal kwamen we er samen uit.

Paul van der Kraan heeft meer dan publiekelijk bekend werd inspanningen verricht voor de Arnhemse supporters. Het mede door zijn inspanning tot stand komen van de Airborne-wedstrijden, de mogelijkheid voor de SV om het Supportershome Monnikenhuize in eigen beheer te exploiteren en de talrijke uitwedstrijden met kortingsacties, zijn daar voorbeelden van.

De Supportersvereniging Vitesse dankt Paul van der Kraan voor zijn inspanningen in dienst van Vitesse, de jarenlange samenwerking met de SV en wij wensen hem alle goeds voor de toekomst.

Supportersvereniging Vitesse

Supportersvereniging Vitesse / Foto SV

Hoofdsponsor: