17 juni 2016 In de media

‘Vitesse in verband gebracht met vermeend Feyenoord-doelwit’

De Egyptische vleugelspits Ramadan Sohby werd nog niet zo heel lang geleden in verband gebracht met een transfer naar de Rotterdamse Kuip en dus Feyenoord. In het hier en nu heeft de flankspeler nog een aantal clubs meer achter zich aan zitten, volgens het Engelse Bleacher Report, waaronder Eredivisie-topclub Ajax. Ook Vitesse zou echter naar hem hengelen.
En dat laatste heeft alles te maken met de belangstelling van Chelsea. De Londense club wil de Egyptenaar naar verluidt wel overnemen, maar gelijk hierna zou hij moeten rijpen in de GelreDome bij Vitesse. De Arnhemmers zouden bij de clubleiding op Stamford Bridge zelfs al aangegeven dat zij veel voelen voor een dergelijke constructie. Ook Ajax wordt dus echter gelinkt aan Sohby, evenals het Engelse Stoke City.

Ook zouden de Blues er echter voor kunnen kiezen om de Egyptenaar uit te lenen aan Stoke, de werkgever van de Nederlanders Erik Pieters en Ibrahim Afellay. Eerder wendden zij zich al tot een dergelijke constructie inzake middenvelder Marco van Ginkel. Hoe serieus de interesse van Ajax is, is nog volstrekt onbekend.
 

NB: Wij plaatsen dit artikel van een derde bronpartij onder de nadrukkelijke vermelding ‘gerucht’. Een transfer is pas definitief als het door Vitesse op de eigen site vitesse.nl wordt bevestigd.
Soccernews/YouTube / Foto’s SV

Hoofdsponsor: