30 mei 2017 In de media

Een overzicht van de Vitesse-internationals

De competitie is ten einde, de play-offs zijn gespeeld, maar het voetbal gaat gewoon door. Voor diverse spelers staan interlands op het programma.
Guram Kashia
De aanvoerder speelt met zijn land Georgië twee interlands. Op 7 juni wordt in eigen land gespeeld tegen Saint Kitts and Nevis. Vier dagen later, 11 juni, staat het duel Moldavië vs Georgië op het programma.

Eloy Room
Voor de doelman staat de Caribbean Cup én de Gold Cup op het programma. Room meldt zich op 7 juni bij zijn ploeggenoten. Tussen 22 en 24 juni vindt dit toernooi plaats in de Verenigde Staten. Andere deelnemers zijn Jamaica, Frans-Gyana en Martinique.

Niet veel later is Curaçao deelnemer aan de CONCACAF Gold Cup 2017, het voetbalkampioenschap van Noord- en Centraal Amerika en de Caraïben. Dit toernooi wordt eveneens gehouden in de Verenigde Staten. In poule C neemt Curaçao het op tegen titelverdediger Mexico, El Salvador en Jamaica.  

Marvelous Nakamba
De middenvelder speelt met zijn land op 11 juni een interland tegen Liberia. Daarna begint voor Nakamba de zomerstop.

Milot Rashica
De vleugelaanvaller speelt met zijn land op 11 juni de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije. De Turken hebben 8 punten uit 5 duels, Kosovo staat met Finland op 1 uit 5.

Lewis Baker
De middenvelder met in totaal tien competitiedoelpunten dit seizoen, maakt zijn opwachting voor Engeland U21 op het Europees Kampioenschap in Polen. De Engelsen spelen in de poulefase tegen Zweden, Slowakije en gastland Polen.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: