4 september 2017 In de media

Jong Vitesse verovert punt in slotfase

Jong Vitesse heeft in de derde divisie ternauwernood de ongeslagen status vastgehouden. De beloftenploeg van de Arnhemse club kwam zondag in de slotfase bij Blauw Geel’38 op een punt uit: 2-2.
Voor Jong Vitesse zorgde Bo van Essen voor de gelijkmaker. Hij scoorde in de slotseconden in Veghel.

Jong Vitesse kwam in Brabant twee keer terug van een achterstand. Adil Mercan poetste de openingstreffer van Mark Dobbelsteen weg. Na rust kwam Blauw Geel uit het niets op 2-1. Cerkan Ordu schoot van afstand binnen. Jong Vitesse viel daarna aan en kreeg in de slotfase loon naar werken via Van Essen: 2-2.

Bij de Arnhemse beloften maakte Mitchell van Bergen zijn opwachting. De aanvaller kwam terug van een knieblessure, opgelopen in het oefenduel twee weken geleden tegen PEC Zwolle. Hij deed 45 minuten mee.