20 december 2017 In de media

Willie Veenstra en Sonja Wigman Zilveren Vitessenaar

Willie Veenstra en Sonja Wigman zijn woensdagavond tijdens de traditionele Kerstborrel van Vitesse benoemd tot Zilveren Vitessenaar.
Veenstra speelde ruim tien jaar in het eerste elftal van Vitesse en is inmiddels al ruim tien jaar actief als jeugdscout. Wigman is als administratief medewerkster al bijna dertien jaar een belangrijke kracht in de kantoororganisatie van Vitesse.

Willie Veenstra
Willie Veenstra speelde vanaf seizoen 1967|1968 ruim tien jaar in de selectie van Vitesse. De oud-speler, die na seizoen 1980|1981 met voetbalpensioen ging, kwam tot 315 wedstrijden in het geel-zwarte shirt en scoorde 21 keer. Inmiddels is Veenstra al ruim tien jaar betrokken bij de club als jeugdscout. Veenstra is elke woensdagmiddag op Papendal te vinden bij de talentenacademie. Ook bezoekt Veenstra in de weekenden talloze wedstrijden om de beste talenten voor Vitesse in beeld te brengen. Veenstra ademt geel-zwart en is een enorm betrokken en trotse Vitessenaar.

Sonja Wigman
Sonja Wigman trad als negentienjarige dame in dienst bij Vitesse. Rechtstreeks vanuit haar opleiding bekleedde zij diverse functies op de financiële afdeling van Vitesse. Wigman is de afgelopen dertien jaar een zeer betrokken, collegiale en sociale medewerker gebleken. Wigman is ontzettend loyaal en absoluut niet te beroerd om extra werkzaamheden te verrichten. Zo springt Wigman elke thuiswedstrijd bij de stadionkassa’s bij. Waar Wigman normaal gesproken liever op de achtergrond blijft, is zij woensdagavond meer dan terecht in het zonnetje gezet. Vitesse mag zich prijzen met de kunde en enorme betrokkenheid van Wigman bij onze club.

Vitesse / foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: