8 maart 2021 In de media

Diverse Vitesse-spelers in de Elftallen van de Week.

Het overzicht van de Vitesse-spelers in de elftallen van de week in de diverse toonaangevende voetbalmedia en de rapportcijfers van de individuele spelers.

OG / Omroep Gelderland

Eli Dasa is de speler van de week in de strijd om de Gelderse voetballer van het jaar.

De rechtsback van Vitesse blonk uit tegen AZ en had ook weer een belangrijke assist. Dasa krijgt daarvoor vijf punten, het maximale aantal.

Drie punten gingen naar Enzo Cornelisse van Vitesse, ondanks zijn rode kaart, want het talent manifesteerde zich uitstekend als vervanger van de disciplinair geschorste Riechedly Bazoer. Zijn ploeggenooit Loïs Openda kreeg twee punten.

KLASSEMENT:

Oussama Tannane (Vitessse) 26
Ralf Seuntjens (De Graafschap) 26
Riechedly Bazoer (Vitesse) 25
Remko Pasveer (Vitesse) 17
Julian Lelieveld (De Graafschap) 16
Matus Bero (Vitesse) 16
Jacob Rasmussen (Vitesse) 14

AD / Algemeen Dagblad

Een geel en zwart gekleurde defensie van het Elftal van de Week van het AD. Maar liefst 3 spelers van Vitesse hebben een plekje gekregen: Eli Dasa, Danilho Doekhi en Jacob Rasmussen.

De rapportcijfers van Vitesse van afgelopen weekend, uitgedeeld door het AD: Pasveer 6, Doekhi 7.5, Cornelisse 7, Rasmussen 8, Dasa 8, Tronstad 6, Tannane 6.5, Bero 6, Wittek 6.5, Broja 6, Openda 6.5

VI / Voetbal International

Jacob Rasmussen is opgenomen in het Elftal van de Week van voetbalsite en -blad Voetbal International.

De rapportcijfers van Vitesse van afgelopen weekend, uitgedeeld door VI: Pasveer 6, Doekhi 6.5, Cornelisse 6, Rasmussen 7.5, Dasa 7, Wittek 6.5, Bero 5.5, Tronstad 6, Tannane 7.5, Broja 6, Openda 7.5

Telesport / Telegraaf

De topper van het weekend was de zeer onderhoudende wedstrijd Vitesse – AZ. De Telegraaf heeft, in tegenstelling tot andere sportmedia, zitten slapen en geen Vitesse-speler genomineerd voor hun Elftal van de Week.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: