9 juli 2021 In de media

Vitesse moet wachten: Broja krijgt kans in Chelsea-voorbereiding

De vorig seizoen bij Vitesse gestalde Armando Broja gaat promotie maken bij Chelsea, meldt transferspecialist Fabrizio Romano. De negentienjarige Broja kan bijtekenen én lijkt voor zijn kans te mogen gaan bij de A-selectie van The Blues.

Broja mocht al eens vier minuten meedoen in de Premier League-wedstrijd tegen Everton en zat op de bank tijdens het Champions League-treffen met Paris Saint-Germain, voordat hij naar Arnhem vertrok.

Namens Vitesse was hij goed voor elf goals en drie assists in 34 officiële wedstrijden. Volgens Romano heeft Chelsea tijdens de contractbesprekingen zijn vertrouwen uitgesproken in Broja: de spits is aan zijn laatste contractjaar begonnen, maar kan naar verluidt tot 2026 bijtekenen.

Broja krijgt kans in Chelsea-voorbereiding

Of dit gevolgen heeft voor de plannen van Vitesse, zal nog moeten blijken. De Arnhemmers wisten Jacob Rasmussen (Fiorentina) en Loïs Openda (Club Brugge) al langer binnenboord te houden en wilden ook Broja nog een jaar huren. De zesvoudig international van Albanië mag zich in de voorbereiding echter bewijzen bij Chelsea.

Bron: Voetbalprimeur / Foto's: SV

Hoofdsponsor: