18 augustus 2020 In de media

150 Zomerschool leerlingen ontvangen wedstrijdtickets voor Vitesse

Afgelopen vrijdag was alweer het einde van de Zomerschool Arnhem, initiatief van Stichting PAS en een mooie samenwerking van Arnhemse partijen.
Drie weken lang hebben de kinderen gewerkt aan de achterstanden die zij op school hadden, maar daarnaast hebben ze vooral heel veel nieuwe thema's leren kennen.

De kinderen zijn samen aan de slag gegaan met ondernemen, social media en hebben nieuwe sporten, culturen en activiteiten ontdekt. Hierdoor focust de Zomerschool zich niet alleen op de kennis van de kinderen, maar leren kinderen omgaan met elkaar, krijgen ze inzicht op hun eigen talenten en wordt het sociaal kapitaal vergroot.

Vitesse Betrokken ontving de enthousiaste kinderen vier middagen op GelreDome en verzorgde daarnaast ook nog eens vier keer de pauzesport.

En als klap op de vuurpijl hebben wij alle 150 deelnemende kinderen bedankt voor de inzet met 2 vouchers per kind voor een wedstrijd van Vitesse in het GelreDome!

Vitesse-speler Patrick Vroegh kwam deze vouchers afgelopen vrijdag persoonlijk uitdelen tijdens de feestelijke afsluiting. Wij hopen, mocht de corona-maatregelen het toelaten, de kinderen aankomend seizoen weer te zien in het GelreDome.

Vitesse Betrokken / Foto’s SV – VB

Onze sponsoren: