23 november 2012 In de media

“Bony niet de enige goede speler bij Vitesse”

Koploper PSV krijgt zondag bezoek van Vitesse. Dick Advocaat kijkt uit naar de kraker van de veertiende speelronde in de Eredivisie.
Donderdagavond werd PSV uitgeschakeld in de Europa League door een 2-1 nederlaag tegen Dnipro Dnipropetrovsk. "We gaan ons nu richten op het laatste deel van de eerste seizoenshelft, we moeten ons neerleggen bij de uitschakeling. Er komen vijf belangrijke competitiewedstrijden aan tot de winterstop", aldus Advocaat op de clubwebsite van PSV.

PSV staat voor een belangrijke en zware periode. Na Vitesse neemt de ploeg van Advocaat het op tegen Ajax en FC Twente. De trainer tilt niet te zwaar aan deze topwedstrijden. "Want iedere wedstrijd is even belangrijk. Als we de komende drie wedstrijden winnen en we verliezen tegen N.E.C. en NAC, dan hebben we er nog niets aan gehad."

Ondanks de nederlaag tegen Dnipro gaat Advocaat met een goed gevoel richting de wedstrijd van zondag. "Iedereen kijkt er naar uit. We spelen thuis tegen een zeer aantrekkelijke tegenstander. Ik heb er een positief gevoel over."

De verdediging van PSV zal de handen volhebben aan Wilfried Bony, topscorer van de Eredivisie. "Bony is een goede speler, maar hij is niet de enige. Daar staat een goed elftal. Ze doen het uitstekend, maar dat verbaast me niet. Ze hebben een goede trainer en een uitstekende groep, dat maakt de wedstrijd van zondag extra leuk."

Donderdagavond ontbraken bij PSV Mark van Bommel, Luciano Narsingh en Kevin Strootman. "Van Bommel, Strootman en Narsingh hebben krachttraining gedaan, dat ging goed. Ik heb goede hoop dat ze fit zijn voor zondag. Willems is een vraagteken. Hij heeft een scheurtje gehad in zijn lies. Het is afwachten."

Goal

Hoofdsponsor: