28 november 2015 In de media

“Nederlaag zou pijnlijk zijn, geen denken aan”

Vitesse en NEC staan zondag weer lijnrecht tegenover elkaar. Kevin Diks, verdediger van de Arnhemmers staat te popelen om het op te nemen tegen de nummer vjf van de Eredivisie. Vitesse staat zelf op de zesde plek.
"Ik kom uit de regio", zegt de rechtsback tegen Omroep Gelderland. "Mijn buurman zegt deze week heel vaak tegen mij: Kevin, zondag moet je winnen en drie punten pakken. Er begint wat te kriebelen naarmate de week vordert." De belangen zijn extra groot. "NEC staat boven ons. Als we winnen, dan klappen we er overheen. Een nederlaag zou heel pijnlijk zijn. Ik wil er niet aan denken."

NEC barst van het vertrouwen. "De vijfde plek is een verrassing", zegt aanvaller Navarone Foor. "Maar de trainer heeft het goed neergezet. We hebben het ook te danken aan onszelf en we ontwikkelen ons nog steeds. En voor zondag kijken we niet teveel naar Vitesse, we zijn vooral met onszelf bezig."

Rens van Eijden, aanvoerder van de Nijmegenaren, eist  maximale scherpte. "De druk wordt groter en iedereen kijkt uit naar de wedstrijd. Als spelers moeten wij als altijd messcherp zijn."
 

Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: