17 mei 2015 In de media

“Normaal gesproken tegen dit FC Utrecht moet je dit simpel uitspelen”

Vitesse-trainer Peter Bosz had zondagmiddag meer van zijn ploeg verwacht in het duel met FC Utrecht. Vitesse stond na 25 minuten al met 2-0 voor, maar kon die voorsprong niet vasthouden en zo eindigde het duel uiteindelijk in 3-3. De Arnhemmers eindigden als vijfde in de Eredivisie en beginnen donderdag aan de play-offs om Europees voetbal met een duel tegen PEC Zwolle.
"Je komt net 2-0 voor en normaal gesproken tegen dit FC Utrecht moet je dit simpel uitspelen. Vlak voor rust geef je echter de 2-1 weg en een minuut later de 2-2. Dan begint de wedstrijd eigenlijk opnieuw en ik vond het daarna een open wedstrijd worden met hele grote ruimtes. We hadden geen grip op het duel", zei Bosz tegen FOX Sports.

"Na de wissel, toen we met drie man achterop, kregen we de grip wel weer terug. Maar dat leidde niet echt tot grote kansen, vooral schoten van afstand", aldus Bosz, die nu donderdag met zijn ploeg tegen Zwolle speelt, maar er nog niet mee bezig is. "Ik zit nu nog met Utrecht in mijn hoofd. We gaan ons vanaf morgen voorbereiden op Zwolle."
 

Soccernews.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: