19 augustus 2018 In de media

“Ons optreden was top, maar het resultaat is verschrikkelijk”

Vitesse speelde eigenlijk heel behoorlijk tegen sc Heerenveen en kreeg vooral in de tweede helft een batterij aan kansen. Toch duurde het lang voordat de Arnhemmers op gelijke hoogte kwamen… en daarna was er eigenlijk geen tijd meer voor een winnende treffer.
Bij oefenmeester Leonid Slutsky overheerst de teleurstelling dan ook, zo vertelt hij voor de camera van FOX Sports. "Natuurlijk. Ons optreden was top, maar het resultaat is verschrikkelijk. We hebben zo veel grote kansen gekregen. Ik heb de statistieken nog niet gezien, maar ik kan me geen wedstrijd herinneren waarin we zó'n hoog niveau hebben gehaald. We hadden een enorm overwicht. Ik ben heel erg trots op ons optreden, we hebben bijna de hele wedstrijd gedomineerd."

Aanvaller Bryan Linssen vult aan: "De hele wedstrijd hebben we Heerenveen onder druk gezet, we waren veel beter. Dus met één goal doen we onszelf behoorlijk tekort. Ik ben helemaal niet blij met een punt. We kwamen voor drie punten en zo hebben we ook gespeeld. Je krijgt alleen niet altijd wat je verdient, dat was vandaag dus het geval."

Soccernews / foto’s SV

Hoofdsponsor: