28 juni 2011 In de media

Maurice Steijn: “Vertrek Van den Brom is het beste”

De kans bestaat dat trainer John van den Brom alsnog bij ADO Den Haag vertrekt. Dat is volgens assistent-trainer Maurice Steijn wellicht het verstandigste.
Vitesse hoopt alsnog een akkoord met de Haagse club te bereiken over de afkoopsom van de trainer. Bij de supporters van ADO is het mogelijke vertrek van hun trainer niet goed gevallen. De trainingvan maandag werd niet door Van den Brom geleid, maar door zijn assistent Maurice Steijn.

"Of er een onwerkbare situatie ontstaat als hij blijft? Wat mij betreft niet", zegt Steijn in het Algemeen Dagblad. Hij heeft verder niet meer met Van den Brom gesproken. "Ik kreeg nog wel een sms waarin hij me succes wenste." Steijn is de beoogd opvolger van Van den Brom.

Steijn denkt dat er snel duidelijkheid komt. "Dit moet geen week gaan duren en dat gebeurt ook niet. Als je reëel bent, is het voor alle partijen het beste als John naar Vitesse vertrekt. Aan de andere kant heb ik begrip voor de opstelling van ADO. Maar ik denk dat ze er uit moeten kunnen komen."

Goal.com

Hoofdsponsor: