14 september 2014 In de media

“Vitesse veruit de beste tegenstander tot nu toe”

Marinus Dijkhuizen raakt niet in de war van de kansloze nederlaag van Excelsior bij Vitesse (3-1). De Rotterdamse ploeg was met zeven punten uit de eerste vier duels uitstekend aan het seizoen begonnen, maar had zondag in Arnhem niets te vertellen.
Een hattrick van Abiola Dauda bezorgde de thuisclub zondag een eenvoudige overwinning. "Vitesse was simpelweg een maatje te groot voor ons", moest Dijkhuizen na afloop concluderen. "Dit moeten we weer als ervaring in onze binnenzak stoppen."

Excelsior kreeg in de eerste weken van het seizoen lof voor de aanvallende speelwijze. "We hebben heel veel complimenten gekregen, maar we wisten ook dat we niet zouden eindigen op de plek waar we stonden", zei de oefenmeester.

"Ik was voor de start van het seizoen al blij met ons programma, dat bood kansen om punten te pakken. Vitesse is veruit de beste tegenstander die we tot nu toe zijn tegengekomen. Wij moeten elke wedstrijd zorgen dat we het maximale eruit halen en vandaag was dat deze 3-1. Daar raken we niet van in de war."
 

Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: